Logan i Aokigahara

I 2017 filmer den amerikanske youtuber Logan Paul en afdød i den japanske skov Aokigahara, der er kendt for dens høje selvmordsrate. Logan Paul bliver efterfølgende mødt af en hård kritik, og YouTube suspenderer midlertidigt hans kanal, hvilket fratager ham hans platform og indtægtskilde.

Med sin debut Logan i Aokigahara tager Nath Krause narrativet om den selvmordstruede person tilbage. Digtene trækker på popkulturelle genrer som fanfiction, vlogging og sick flick vævet sammen med palindromer, konkretpoesi og japansk landskabsdigtning. Vekslende mellem en syrlig ironi og et omsorgsfuldt og blidt udsyn fremstiller digtene, hvordan sygdom og mistrivsel aldrig er isolerede tragedier, men forbundne til fællesskabet, til klasse og status.

Logan i Aokigahara er en kompromisløs fremstilling af kapitalismens digitale verdener, det litterære marked, tabet af privatliv og virkelighedsfølelse, sygdom, selvmord og synlighed.

Nath Krause (f. 1994) er uddannet fra Talentskolens
forfatterlinje. Logan i Aokigahara er deres debut.

Presse

Weekendavisen, Lars Bukdahl:

“I mine øjne ligner det straks et hovedværk i den unge poesi […] Nath Krause burde få roser, J.P. Jacobsensk knitrende, i stakkevis, dette er en første taknemlig buket.”

Antal sider: 133

Pris: 200 kr.

ISBN: 9788797128756

Udgivelsesdato: 16.02.2023

Logan i Aokigahara er fjerde udgivelse i serien Æra, en serie for debutanter på Forlaget Møllegades Boghandel